Forside » Mærker » Tente

Tente

Tente har siden 1923 leveret hjul, som hjælper med at forbedre arbejdsmiljøet. Nedenfor kan du se alle vores hjul, som kommer fra Tente. Hjulene kan påsættes langt de fleste af vores vogne, hvis der er et ønske hertil. Find den størrelse hjul med de evner, der passer til dit behov og så klarer vi resten. Vil du læse mere om et hjul, klikker du blot på produktet.

Vores mest populære produkter

Drejelige hjul

Der findes mange bud på mobilitetsløsninger, men et af de bedste produkter, der sikrer en dynamisk arbejdsgang, er drejelige hjul.

På arbejdspladsen benyttes dagligt mange forskellige vogne til mange forskellige formål. Uanset hvilken belastning vognen skal klare, og om den skal kunne bremse eller ej, er drejelige hjul en god løsning.

Både på vores indkøbsvogne, rullecontainere, arbejdsborde og mange andre vogne kan vi montere drejelige hjul, så mobiliteten og køreevnen er i top.

Tente hjul

Tente hjul kan klare en høj belastning, da hjulet er produceret i høj kvalitet. Det er muligt at få hjulet både med og uden bremse, samt med plade eller midthul.

Mange virksomheder benytter Tente hjul for at sikre en nem og dynamisk arbejdsgang, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Derudover er hjulets design nydeligt, så vognen også kan benyttes i kantiner og på hoteller, hvor den mødes af kunder.

Ring på tlf. 75 56 70 77 eller send os en mail på handy@handy.dk

Lad os få en snak om hvordan vi kan hjælpe jer

Ønsker du at blive ringet op af en af vores konsulenter så kan du udfylde formularen herunder:

Du kan også kontakte os på:

Er du stadig i tvivl? Så kan du se mere om vores produkter her eller blive inspireret af vores tidligere løsninger her