Søg:

 

 Kontakt os >>>

Tlf.: +45 7556 7077

E-mail: handy@handy.dk

 

Effektiv opbevaring af affald med en tip container

 

Kært barn har mange navne. Disse containere bliver ikke kun kaldt vippecontainere men også tip containere. Det er det samme produkt, blot med to forskellige navne. Hvad man bruger afhænger helt af personen, som omtaler disse containere.


Med en vippecontainer, eller en tip container får du et produkt, som du sent vil fortryde, at du har investeret i. Det betyder nemlig en mere effektiv arbejdsproces i virksomheden. Det kan derfor godt betale sig, hvis du arbejder med store mængder af affald, at købe en af disse tip containere.


Vi har mange forskellige slags her på hjemmesiden. Hvor meget affald der kan være i en vippecontainer varierer meget fra model til model. Derfor bør du undersøge, hvor meget affald du egentlig producerer, og dermed, hvor meget affald der skal kunne være i din tip container.

 

vippecontainer


Kan du ikke selv finde den bedst mulige vippecontainer til dine behov, så hjælper vi gerne gratis og uforpligtende. Servicen har vores store fokus, så du kontakter os bare, hvis du har nogle spørgsmål om os eller vores produkter.


Tip containere kan købes i flere farver, størrelser og former og kan blandt andet håndteres med en palleløfter eller lignende maskiner. Det betyder, at hvis du i forvejen har en sådan maskine, så kan du også anvende den i forbindelse med en tip container. Det er hverken svært eller kompliceret.


Priserne er skarpe - vi tager ikke meget for vores produkter. Kvaliteten er også i top, så du vil blive overrasket over, hvor godt et produkt du får til prisen. Igen - kontakt os, hvis der opstår spørgsmål i forbindelse med vores vippecontainere.  
 

 

Læs også om ladvogne

 

 

Handy udvikler løsninger til intern transport, opbevaring

og håndtering i tæt samarbejde med kunden, så de passer perfekt til specifikke behov og sikrer optimale og effektive arbejdsgange. Endvidere fører vi et bredt sortiment af katalogvarer. Vi har mere end 60 års erfaring og lægger stor vægt på service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Billede af en gaffeltruck

Industriens nye slider er landet ...

Aximi serio opta et venihic test odit corion porrum quamenis autem et apiet volentur sam quaee.

Mangler du en unik løsning?

Vores store og mangeårige erfaring olut liquuntibus quae incim sum, qui dolecti blaccup iendissunt quam, di rectatu ...

Gul menu knapLæs mere here >>
Gaffetruck
Handy logo

Hurtiglisten over vores faste katalogvarer:

Rustfri produkter - Lagervogne - Etagevogne - Værkstedsvogne - Serveringsvogne Sækkevogne - Trækvogne - Lakerevogne - Fun Car - Butiksvogne - Netvogne - Gasflaskevogne - Opbevaring - Løftere - Stablere - Containere - Skøjter - Donkrafte Indretning - Affaldsbeholdere - Kranudstyr - Gaffeludstyr - Golfskabe ...

Ring på 7556 7077 eller send os en mail på handy@handy.dk

Handy Transportvogne A/S - Essen 26 - DK - 6000 Kolding - Denmark